FCBQ

El Tordera s'estrena de manera convincent

Copa Catalunya femenina. Primer triomf de les locals, amb una gran primera meitat

TORDERA 66 GRUP BARNA 46

CEEB TORDERA: Booth (12), Méndez (15), Ros (11), Díez (7) i Tití –cinc inicial–; Johnson (3), Castro (3), Aguilar (11), Espígol, González, Kane (4). 10 triples: 3 Méndez, Aguilar, 2 Booth, 1 Castro, Díez. 14/17 en tirs lliures. 15 faltes personals. GRUP BARNA: Collado (4), Riera (8), Grau (8), Bereziartura (15), López (2) –cinc inicial–; Mariscal (4), Úbeda, Gelabert, Turrion, Febrer (1), Martínez (5). 4 triples: 2 Riera, 1 Bereziartura, 1 Martínez. 7/12 en tirs lliures. 16 faltes personals. PARCIALS: 17-11, 14-6, 18-19 i 17-12. COMENTARI: el Tordera va sumar la seva primera victòria amb un partit sòlid contra un clàssic. L'inici local ja va ser prometedor, amb una defensa agressiva de les de Leandro Najmanovich, provocant moltes pèrdues rivals. En el segon període, tot i baixar els percentatges de tir de tots dos equips, les locals van seguir ampliant diferències, amb una gran Nerea Méndez. Amb 31-17 en el descans, el Grup Barna va provocar un tercer quart més igualat, amb una zona 2-1-2 i amb l'aportació de Bereziartura i Riera. La bona circulació ofensiva del Tordera no va fer perillar el triomf, que fins i tot es va ampliar en el darrer període, amb Ros i Booth com a protagonistes dominant el rebot.