Bernatallada (2), Rigali (2), Lloveras (6), Alarcon (13) i Palma (7); Grau (2), Gomes (10), Torrent (13), Velasco (6), Collell, Porcuna (6) i Jalil. 9 triples (3 Torrent, 2 Gomes i Porcuna i 1 Velasco i Alarcon), 10/19 tirs lliures, 26 faltes.
Carbó (6), Espígol (6), Roca (4), Samper (11) i Bou (5); Jiménez, Rodríguez, Comellas (19), Luján, Gallego (1), Buenaventura i Perafita (3). 5 triples (2 Samper i 1 Carbó, Comellas i Perafita). 20/29 tirs lliures. 22 faltes.
PARCIALS:
22-8, 21-16, 16-15, 8-16.
COMENTARI:
El Blanes va fer la millor primera meitat de la temporada. La diferència al voltant dels 20 punts es va mantenir fins a l'inici del darrer quart, quan el Sant Narcís va fer un parcial de 1-14.
91
LES FRANQUESES:
Cullell (13), Gómez (8), Segura (4), López (4) i Blanco (9) –cinc inicial–; Calderon (31), Gibert (10), Manjon, Datsira (4), Retalal, Pera (2), López (5). 6 triples: 3 Calderon, 1 Cullell, Segura, Gibert. 20/26 lliures. 20 faltes.
68
LA BISBAL:
Ribes (19), Ramírez (18), López (6), Estruch (2), Yepes (11) –cinc inicial–; Oliva (11), Castillo (1), Vargas (2). 9 triples: 3 Ribes, Ramírez i Yepes. 13/20 lliur. 17 faltes. Eliminat: Yepes.
PARCIALS:
17-16, 23-16, 22-20 i 29-16.
COMENTARI:
Derrota del Bisbal, que va competir amb només vuit jugadors fins al final del tercer quart. El major físic i potencial dels locals va passar factura en el tercer període, amb un 29-10.
69
ONYAR:
Lucena (9), Scherer (5), Planes de Farners (11), Moreno (3), Duran (8) –cinc inicial–; Gràcia, Calafell (12), Ripoll (2), González, Estela i Mallorquí (19). 5 triples: 2 Calafell, 1 Mallorquí, Lucena i Scherer. 12/19 tirs lliures. 19 faltes.
58
SANT POL:
Puigdefàbrega (7), Rovira (2), Fàbregas (6), Tardío (10), Puig (13) –cinc–; Ríos (10), Vidal, Nieto (7) i Gaona (3). 3 triples: 1 Ríos, Fàbregas i Nieto. 15/22 lliures. 17 faltes. Eliminat: Ríos.
PARCIALS:
27-7, 12-24, 18-12 i 12-15.
COMENTARI:
Victòria de l'Onyar, que va signar un gran primer quart. En el segon van abaixar el ritme i van permetre la reacció del Sant Pol.
78
L'ESCALA:
Esponella (23), Geli (4), Soler (12), Jaén (2), Danés (3) –cinc inicial–; Usan (5), Alonso, Quintana (6), Cantenys (17) i Martini (5). 12 triples: 4 Esponella, 2 Soler, 2 Quintana, 1 Martini, Geli, Usan i Cantenys. 16/22 tirs lliures. 31 faltes.
71
ARENYS B:
Tuxford (3), González (18), Karkri, Buñuel (1), Ribolini (3) –cinc inicial–; Torres (3), Garcia (14), Prozoron (5), Viñas (8), Estany (5) i Touré (10). 4 triples: Ribolini, Torres, Garcia i Prozoron. 20/34 tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
25-21, 19-16, 18-14 i 16-20.
COMENTARI:
L'Escala va superar l'Arenys, que encara no havia perdut cap partit, després d'un intens enfrontament. Els escalencs, que atrapen en nombre de victòries els del Maresme, van disposar d'un brillant encert des de la línia de tres –12 triples– que els va permetre marcar la diferència.
63
CESET:
Junquera (17), Timonet (3), Funes (14), De Quintana (5), Fernàndez (3) –cinc inicial–; Giovanardi (5), Samsó (11), Zamorano (5), Sànchez i Ontiveros. 6 triples: 2 Funes, 1 Timonet, De Quintana, Fernàndez i Zamorano. 5/9 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Giovanardi.
80
UNIVERSITAT DE VIC B:
Subiranas (19), Comas (9), Colas (13), Vilamú (18), Armenteras (9) –cinc inicial–; Ciurans, Pérez (8), Soldevila (2) i Viñeta (2). 6 triples: 2 Vilamú, 2 Armenteras, 1 Subiranas i Comas. 20/27 tirs lliures. 13 faltes.
PARCIALS:
23-23, 11-12, 11-23 i 18-22.
COMENTARI:
Derrota del Ceset en un partit molt igualat. Els gironins van completar una bona primera meitat, però en el tercer període una mala sortida dels locals va ocasionar que el Vic aconseguís un avantatge de tretze punts. En el darrer quart, el Ceset va reduir distàncies, però un seguit de males decisions van sentenciar el partit.