FCBQ

El Tordera confirma la seva millora

Copa Catalunya fem. Tres triomfs seguits donen oxigen a l'equip maresmenc

S. F. CLAROR 48 TORDERA 61

SAGRADA FAMÍLIA CLAROR:Ventosa (8), Vilardaga (3), Seña (16), Caminal (2), Jofresa (11) –cinc inicial–; Camarasa (2), Muliternos (1), Ferro (2), Cerro, Oliver, Gonzalo i Sánchez (3). 1 triple: Jofresa. 6/13 tirs lliures. 17 faltes.TORDERA:Booth (22), Aguilar (6), Méndez (14), Díez (5), Titi (2) –cinc inicial–; Johnson (7), Castro, Espígol (2), Kane, Ros (3) i Magro. 1 triple: Méndez. 11/16 tirs lliures. 22 faltes.PARCIALS:11-19, 10-16, 14-14 i 13-12.

El canvi a la banqueta del Tordera –Marc Alonso va substituir divendres Leandro Najmanovich– no va trencar la bona dinàmica del Tordera, que va aconseguir el seu tercer triomf en tan sols una setmana.

Durant la primera meitat les visitants van exhibir la seva superioritat física, i una excel·lent defensa va permetre a l'equip maresmenc anotar en transicions ràpides.

Els 14 punts que separaven els dos equips al descans van ser un escull massa gran per al Sagrada Família Claror, que, tot i la forta pressió a tota la pista que va dur a terme en el tram final, no va aconseguir reduir les diferències per sota dels 10 punts. Booth, amb 22 punts, va ser novament la millor d'un Tordera que, a més del triomf, va poder recuperar el basket average a les barcelonines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)