Més bàsquet

Nou ajornament del memorial Joan Canals

Bàsquet. La impossibilitat de trobar un rival per a la selecció gironina femenina ha fet cancel·lar la cita, prevista pel 6 de desembre a Quart

Ara mateix, la segona edició del memorial Joan Canals no té data de celebració. La cita ha hagut d'ajornar-se per segon cop perquè no s'ha trobat cap rival per a la selecció gironina femenina pel dia que s'havia previst, el 6 de desembre, a Quart. Sí que n'hi havia per a la masculina –el Toluges, de la NM2 francesa–, però la territorial considera que, si no poden jugar totes dues, és millor fixar un altre dia. Encara no s'ha escollit la nova data, si bé se celebrarà en el transcurs de la temporada, per Setmana Santa o un cop ja hagi acabat la competició oficial.

En primera instància el memorial Joan Canals havia de disputar-se el 10 i l'11 de setembre, una setmana després del Mateu Pell. Però al final les seleccions de Guipúscoa, amb qui hi havia una entesa, no van poder venir ni tampoc ho podien fer ara. I la recerca d'alternatives no ha fructificat, en categoria femenina. La primera edició es va disputar el setembre del 2015, a l'Escala, contra dos equips francesos, el Rodés i el Carmauç.

PER SEGON COP

Inicialment, havia de fer-se el 10 i l'11 de setembre, però la selecció de Guipúscoa ja no va poder venir-hi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)