NBA

Bàsquet

NBA

Ricky anota però perden

NBA. Els TWolves no saben rematar la feina a Denver el dia que el base del Masnou assoleix el seu sostre de punts (18) de la temporada

Un Ricky Rubio més actiu en atac, més vertical i buscant més la cistella no va servir als TWolves (10-22) per vèncer a la pista dels Nuggets (14-18), en un enfrontament decidit en els darrers segons i amb un tap decisiu de Chandler a Wiggins ja amb el 105-103 final en el marcador.

El base del Masnou va tenir un paper destacat en l'enfrontament i va acabar amb 18 punts, 8 rebots, 7 assistències i 4 recuperacions; l'anotació és el més remarcable des d'un punt de vista individual perquè els 18 punts són el seu sostre de la temporada –de fet, tot just va ser el vuitè partit de 27 jugats en què va arribar als 10–. Negat en el tir de llarga distància (1/7), va anotar 4/7 tirs de 2 i els set tirs lliures que va intentar.

En la mateixa jornada, els Spurs de San Antonio (26-6) van haver de treballar de valent per fer-se valer contra els Suns (9-23), en un matx en què els texans no van poder disposar de Leonard per problemes estomacals i en què en arribar al descans perdien 58-64 –61-34 en la segona meitat–. Pau Gasol va acabar amb 16 punts i 10 rebots en 29 minuts. I a Oakland, victòria dels Warriors (28-5) contra els Raptors (22-9) amb un 42-17 en el primer quart i amb un fantàstic partit de Kevin Durant, autor de 27 punts, 17 rebots, 7 assistències i 5 taps. Col·lectivament, els locals van acabar amb 30 (o més) assistències per vint-i-dosena vegada aquesta temporada.