FEB

El líder manté el seu múscul

EBA. Tot i la baixa de Bataller, el Quart resol amb una bona sortida i la superioritat en el joc interior amb un Kanis dominador (18 punts)

quart 93 valls 75

QUART GERMANS CRUZ:Camós (18), Masllorens (19), Serra (6), Vila (4), Kanis (18) –cinc inicial–; Dos Santos (12), Jiménez (5), Martorell (3), Lozano (5), Heras (3). 25/36 en tirs de dos, 10/22 en triples (4 Masllorens, 2 Serra, 1 Camós, Martorell, Lozano, Heras) i 13/19 en tirs lliures. 40 rebots (9 Kanis), 22 assistències (9 Vila) i 126 de valoració (32 Kanis).VALLS NUTRION:Llagostera (17), Andreu, Alba (19), Miguel (4), Medina (2) –cinc inicial–; González (2), Navarro (2), Viader, Medina (6), Boada (15), Ngomo (8). 20/39 en tirs de dos, 10/31 en triples (5 Llagostera, 3 Boada, 2 Medina) i 5/8 en tirs lliures. 22 rebots (7 Miguel), 9 assistències (3 González) i 54 de valoració (23 Alba).PARCIALS:25-14, 17-16 (42-30), 29-25 (71-55) i 22-20 (93-75).

Sisena victòria consecutiva d'un Quart Germans Cruz ferm, que tot i la baixa fonamental del base Jordi Bataller, va saber tirar endavant el compromís aprofitant entre d'altres coses el seu joc interior dominador (18 captures més que el Valls).

La bona sortida ja va marcar el bon rendiment d'un Quart sòlid al darrere i al davant i en què Kanis i Dos Santos començaven a fer mal a dins. Amb Pau Vila fent d'u gairebé tot el partit i Camós fent punts en les penetracions, els locals van tancar amb un interessant +11 (25-14) el primer acte. En el segon, Eric Jiménez va haver d'exercir de base i Albert Brea va optar per la zona per contrarestar l'alt ritme visitant. El panorama no va canviar gaire fins al descans (42-30) i en la represa l'anotació va pujar molt, amb un Masllorens inspiradíssim (17 punts en la segona meitat). Dos triples visitants al final del tercer període no van alterar gaire el desenllaç, favorable a un Quart molt superior.