FCBQ

La zona local treu del partit l'Arbúcies

st. adrià 65 arbúcies 54

SANT ADRIÀ:Ribas (2), Valle (14), Toro (11), Colinas (6), Martínez (9) –cinc inicial–; Muñoz, Amigo, Piñero, Farrés, Ódena (17), Arenas, Talaveron (6). 11 triples: 4 Valle, 3 Toro, 2 Ódena i 2 Martínez. 4/6 en tirs lliures. 22 faltes.ARBÚCIES:B. Sánchez (2), Nogueira (1), Masnou (10), Juvanteny (6), Pires (17) –cinc inicial–; Auladell (5), Grau (2), Quintana (2), Vilaginés, Vilà (11), Román, Salagran. 8 triples: 3 Vilà i Pires, 1 Masnou i Auladell. 10/18 en tirs lliures. 14 faltes.PARCIALS:11-20, 12-6, 22-7, 20-21.COMENTARI:Derrota de l'Arbúcies tot i la gran arrencada de partit, amb joc fluid en atac i anul·lant els tiradors rivals (11-25 a 5 minuts del descans). A partir d'aquí la defensa zonal dels locals va desconnectar els visitants, que van encaixar un parcial de 34-8 gairebé definitiu.