FCBQ

bàsquet

Copa Catalunya femenina

Cap possibilitat per al Tordera

Copa Catalunya femenina. El GEiEG ja té assegurada, un altre any, la participació en el grup per l'ascens a la segona fase de la lliga

TORDERA 37 GEIEG GVC 71

TORDERA:Tití (22), Karen, Magro (6), Espígol (6), Kane (1) –cinc inicial–; Masita, González, Batoma, Parada (2). 1 triple: Tití. 8/13 en tirs lliures. 16 faltes personals.GEIEG GVC:Pairó (8), Jòdar (6), V. González (4), Serra (13), Bou (11) –cinc inicial–; Gallegos (6), Moreno (17), Ivorra (6), B. González. 8 triples: 3 Serra, 2 Gallegos, Bou, 1 Jòdar. 12/15 en tirs lliures. 15 faltes.PARCIALS:14-20, 7-17, 12-17 i 4-17.

Hi va haver desequilibri en el derbi del grup entre un GEiEG molt superior i un Tordera que només va comptar amb quatre jugadores de l'equip de copa. Les grupistes van obtenir una victòria que ja els assegura matemàticament jugar un altre any en la segona fase al grup per a l'ascens a Lliga Femenina 2.

Les locals van plantejar el partit amb una defensa en zona 2-3, que van mantenir durant els 40 minuts. Al GEiEG els va costar atacar i només van treure-hi rèdits amb cistelles al contraatac i des del tir lliure. Amb Tití com a referent ofensiu, el Tordera va competir durant el primer quart. Al segon període va baixar la tensió i les gironines ho van aprofitar per ampliar diferències en el resultat (21-37 al descans).

A la represa, les jugadores de Joan Pau Torralba van continuar guanyant, aprofitant sobretot el gran domini en joc interior. A l'últim quart les de Marc Alonso van abaixar els braços definitivament, cosa que les visitants van aprofitar per augmentar les diferències mitjançant triples i cistelles fàcils.