FCBQ

La segona part passa factura al Santjoanenc

círcol 65 garrotxa 52

CÍRCOL COTONIFICI BADALONA:Forteza (5), Lladó (16), Pardo (2), Arimont (4), Jerez (13) –cinc inicial–; Ferrer (8), Ronda (1), Colomer (5), Balcells (1), Molina (4), Gotzens (6), Castro. 8 triples: 4 Lladó, 2 Gotzens, 1 Ferrer i Forteza. 6/14 tirs lliures. 19 faltes personals.GARROTXA SANTJOANENC:Burgess (13), Serra (8), Garriga (6), Corcoy (3), Godoy (2) –cinc inicial–; Batalla, P. González (7), Cos, D. González, Mora, Puigdevall i Grabulosa (13). 2 triples: Burgess i Garriga. 10/21 lliures. 17 faltes.PARCIALS:16-14, 6-14, 19-8, 24-16.COMENTARI:El Santjoanenc no va poder endur-se la victòria en un partit amb un primer quart igualat i un segon molt bo dels visitants, gràcies a la seva defensa. Però en la segona part els locals van dominar i van capgirar totalment l'enfrontament.