FCBQ

S'agraden amb excessos

EBA. Festival a Quart, on l'equip d'Albert Brea va abusar del rival en un partit resolt en el descans i amb un domini exagerat del rebot

QUART 105 cerdanyola 61

QUART GERMANS CRUZ:Camós (14), Masllorens (9), Serra (14), Vila (24) i Kanis (21) –cinc inicial–; Dos Santos (6), Bataller (3), Jiménez, Lozano (11), Heras (1). 36/53 en tirs de dos, 8/24 en triples (4 Serra, 1 Bataller, Camós, Masllorens i Vila) i 9/17 en tirs lliures. 50 rebots (13 Dos Santos), 20 assistències (6 Serra) i 146 de valoració (34 Vila).CERDANYOLA:Vico (2), González (12), Salat (13), Achique (6) i Tena (15) –cinc inicial–; Clemente (4), Domènech (1), Forné (6), Schneider (2), Jané. 14/34 en tirs de dos, 8/32 en triples (2 González, Forné, Achique, 1 Salat i Tena) i 9/12 en tirs lliures. 31 rebots (5 Clemente i Forné), 8 assistències (3 Tena) i 40 de valoració (15 González).PARCIALS:24-15, 28-18 (52-33), 28-13 (80-46) i 25-15 (105-61).

Pallissa a Quart del Germans Cruz, líder i imparable, contra un Cerdanyola que no va tenir cap opció, sobretot en el joc interior. Els d'Albert Brea van agafar 19 rebots més que el rival, amb Dos Santos i Kanis com a amos de la pintura. La bona primera meitat de Kanis (doble doble amb 21 punts i 11 rebots) a dins i Vila (24 punts), Camós (14) i Serra (14) a la línia exterior, va deixar el partit resolt en el descans (52-33). En la segona part, tot i la breu reacció defensiva dels visitants en els tres primers minuts, el guió no va alterar-se en cap moment. El tècnic gironí va aprofitar per fer rotacions i proves coses noves de cara a compromisos més complicats. Al final, abús en el parquet i en el marcador en la setena victòria consecutiva dels quartencs.