FCBQ

Es desplomen en la segona meitat

Copa Catalunya fem. Les torderenques perden per sisena jornada consecutiva

TORDERA 35 ROSER 61

TORDERA:Campi, Titi (9), Magro (4), Espígol (6), Díez (12) –cinc inicial–; Costa (2), Parada, Kane, Bachiller (2) i Dembele. 4 triples: 2 Titi i 2 Díez. 9/11 tirs lliures. 15 faltes.ROSER:Fernández (12), Jané (5), Martínez (8), Torrón (21), Mirat (2) –cinc inicial–; Trabal (5), Cuixart, Villar (6), Forrallat (2), Díaz i González. 7 triples: 4 Fernández, 1 Jané, Martínez i Villar. 6/11 tirs lliures. 19 faltes.PARCIALS:8-15, 20-14, 3-16 i 4-16.COMENTARI:El Tordera va encaixar la sisena derrota consecutiva tot i protagonitzar un brillant segon període que va permetre al conjunt maresmenc anar als vestidors a només un punt del Roser. La defensa zonal va ser prou efectiva, però els problemes de l'equip torderenc van ser a la part ofensiva, i és que tret dels 20 del segon quart, les locals només van ser capaces d'anotar 15 punts. El Roser va aprofitar la manca de rotacions del Tordera per sentenciar amb un 3-16 a la sortida de vestidors. En el darrer quart, quatre triples de Fernández van eixamplar encara més una derrota que podria perjudicar les torderenques si finalment el Roser també juga en el grup per la permanència.