FCBQ

El Garrotxa remunta i venç al Quart B

CBGX SANTJOANENC 84 QUART B 65

CBGX SANTJOANENC:Burgess (22), D. González (13), Corcoy (6), Godoy (14), Grabulosa (3) –cinc inicial–; Batalla, P. González (2), Serra (4), Garriga, Mora (1) i Puigdevall (19). 5 triples: 2 Burgess, 2 Puigdevall i 1 Corcoy. 24/27 tirs lliures. 23 faltes.QUART B:Bosch (11), Ibanco, Casadevall (19), Iborra (9), Toll –cinc inicial–; Candelario (12), Terrades (7), Rubirola (3), Molina (4) i Heras. 8 triples: 3 Iborra, 2 Candelario, 1 Terrades, Rubirola i Molina. 10/13 tirs lliures. 22 faltes.PARCIALS:19-14, 13-26, 32-8 i 20-17.COMENTARI:El CBGX Santjoanenc va sortir vencedor del duel que l'enfrontava al Quart gràcies a un brillant tercer període. Després d'un primer quart igualat, el Quart va aconseguir obrir una escletxa en el marcador per marxar als vestuaris amb un 32-40 favorable als gironins. Després de la represa, però, una defensa zonal de l'equip de Sant Joan les Fonts va aturar l'atac visitant. La destacada fluïdesa ofensiva va permetre als locals anotar 32 punts en el tercer període i jugar el darrer amb un avantatge de 16 punts. En el tram final, el CBGX va saber mantenir aquesta diferència per tal d'endur-se finalment la victòria.