FEB

Un partit de gran valor

EBA. El Quart, amb el dubte fins a última hora de Bataller, rep avui el Pardinyes, amb qui comparteix balanç (12-3). En la primera volta, 82-71

La desfeta a Igualada de fa una setmana no només va fer mal en la forma (98-71, -27), sinó que va comportar que el Quart perdés el lideratge i acabés tercer la jornada. Això sí, amb el mateix balanç que els dos primers (12-3), el Mollet i el Pardinyes.

Precisament, aquest últim equip és el rival d'avui dels d'Albert Brea, a Quart (19.30 h). L'equip lleidatà ja es va imposar en la primera volta (82-71), el 15 d'octubre passat, i aquests 11 punts han de tenir-se presents per l'average si la situació del partit ho permet. El Quart confia en la fiabilitat a casa –8-0, únic equip imbatut en l'actual curs en el grup B–, i la recuperació també de Bataller. El base no va jugar el darrer partit per les molèsties a la cuixa i se'l va trobar a faltar. Serà dubte fins a última hora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)