FEB

Tornen amb molta força

EBA. El Quart dilueix la darrera derrota carregant-se un dels líders amb una exhibició ofensiva (13 triples, amb 50% d'encert) i 16 recuperacions

quart 101 pardinyes 85

QUART GERMANS CRUZ:Masllorens (9), Serra, Jiménez (15), Vila (26) i Kanis (6) –cinc inicial–; Dos Santos (15), Bataller (20), Camós (2), Martorell (8), Lozano. 22/48 en tirs de dos, 13/26 en triples (5 Jiménez, 3 Bataller, 2 Masllorens i Martorell, 1 Vila) i 18/21 en tirs lliures. 27 rebots (5 Dos Santos, Bataller, Masllorens), 14 assistències (3 Vila i Lozano) i 111 de valoració (29 Bataller).PARDINYES LLEIDA:Jorge (8), Rivas, Gracia (6), Gasque (18) i Aventin (9) –cinc inicial–; Lafuente (6), Ruiz (7), Fernández (10), Mendiburu (12) i Hermet (9). 21/36 en tirs de dos, 10/22 en triples (3 Gasque, 2 Fernández i Mendiburu, 1 Ruiz, Jorge i Hermet) i 13/17 en tirs lliures. 34 rebots (9 Mendiburu), 10 assistències (4 Mendiburu) i 78 de valoració (21 Mendiburu).PARCIALS:23-18, 24-25 (47-43), 24-23 (71-66) i 30-19 (101-85).

Gran darrer període d'un Quart Germans Cruz exultant que va fer oblidar l'ensopegada de la setmana passada amb una exhibició ofensiva i una victòria de prestigi contra un dels altres líders del grup. El 50% en triples, amb 13 d'anotats, les 16 recuperacions i els 30 punts del darrer quart van marcar la pauta d'un triomf que va tenir com a principals referents el retornat Jordi Bataller i Pau Vila.

La baixa de Pau López, base titular del Pardinyes, va ser aprofitada pels quartencs, que des de l'inici es van mostrar tan o més encertats davant de cistella que el rival. Amb defenses individuals, alt ritme i anotació dels dos conjunts, la primera part va transcórrer amb força igualtat (47-43 en el descans). Vila ja havia començat a fer mal i Masllorens es mostrava també molt actiu. Dos triples de Martorell també van col·laborar a elevar el nivell d'un matx que després de la represa van dominar lleugerament els visitants. Xavi Mendiburu feia mal en el bloqueig i continuació i les seves lectures donaven avantatge als lleidatans. Bataller i Jiménez van aparèixer al rescat i ho van deixar tot obert en el darrer període (71-66).

Els d'Albert Brea van millorar en la defensa del bloqueig directe i tres triples seguits de Bataller, Jiménez i Masllorens van trencar el partit. A menys d'un minut del final i amb el basket average en joc (-11 en l'anada), Bataller va anotar un darrer triple que donava un doble premi a un inspirat Quart.