FCBQ

Bones decisions valen el partit

arbúcies 97 mataró b 87

BÀSQUET ARBÚCIES:Sánchez (14), Noguera (2), Vilà (12), Pires (23), Juvanteny (9) –cinc inicial–; Vilaginés (7), Grau (18), Román (8), Masnou i Auladell (6). 7 triples: 2 Vilà, 2 Sánchez, 1 Vilaginés, Grau i Pires. 11/24 tirs lliures. 27 faltes.MATARÓ B:Mola (13), Puig (6), Juanola (16), Traver (30), Cuixart (6) –cinc inicial–; Bellot (2), Serra (13), Perariera (2) i Gordillo. 9 triples: 6 Traver, 2 Mola i 1 Serra. 14/25 tirs lliures. 30 faltes.PARCIALS:14-20, 17-15, 20-20, 18-14, 9-9 i 19-9.COMENTARI:Partit molt igualat que es va decidir al cap de dues pròrrogues. La intensitat va imperar al llarg dels minuts i va permetre que cap dels dos equips s'escapés en el marcador. La primera pròrroga no va esclarir guanyador. La millor presa de decisions de l'Arbúcies al final del partit li va servir per endur-se una victòria treballada contra un rival directe, que no l'avança en la classificació.