Polanco (11), Homs (3), Parés (5), A. Parés (4), Garrucho (3) –cinc inicial–; Sala (4), Àlvarez (3), Pérez, Lleopart (7), Sabates (17), Coromina, Martos. 4 triples: 2 Sabates, 1 Polanco i 1 Lleopart. 15/22 tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Sala.
Carbó (6), Rodríguez (9), Roca (10), Gairín (7), Samper (13) –cinc inicial–; Jiménez, Genover (10), Bou (16), Perafita (13), Comellas, Buenaventura (3). 14 triples: 4 Bou, 3 Perafita, 2 Samper, 1 Carbó, Gairín, Genover, Buenaventura, Roca. 10/18 tirs lliures. 26 faltes.
PARCIALS:
9-27, 17-16, 13-15, 28-24.
COMENTARI:
Victòria a domicili del Sant Narcís amb un perfecte inici de partit, amb ritme i precisió. El Tona no va tenir capacitat de resposta en el primer quart i el 9-27 del marcador ho posava de manifest. Després, els joves gironins van aguantar la pressió d'una pista molt dura i una defensa molt agressiva emprada pel conjunt osonenc.
72
SANT POL:
Vidal (9), Llorens (14), Fàbregas (10), Nieto (26), Tardío (8) –cinc inicial–; Ríos, Puigdefàbregas, Rovira (5) i Gaona. 7 triples: 3 Nieto, 2 Fàbregas, 1 Vidal i Tardío. 14/20 tirs lliures. 24 faltes. Eliminats: Rovira i Fàbregas.
78
RIPOLL:
Camprubí (15), Burgos (11), Roca (16), Fernàndez (5), Garrido (14) –cinc inicial–; Cano, Borràs (7) i Casadessús (8). 8 triples: 2 Camprubí, 2 Burgos, 2 Casadessús, 1 Fernàndez i Garrido. 16/28 tirs lliures. 18 faltes.
PARCIALS:
17-14, 20-21, 20-24 i 15-19.
COMENTARI:
Victòria ripollenca malgrat un començament tebi de partit. El Ripoll, incòmode i poc inspirat, va ser inferior al Sant Pol, millor en atac i en defensa durant la primera part. A la segona meitat, una millora defensiva del Ripoll va servir als visitants per capgirar el resultat. Un canvi en l'estratègia defensiva del rival va estroncar, al principi, la comoditat del Ripoll, que tot i les dificultats va ser capaç de refer-se i segellar el partit amb victòria, fet que li permet atrapar el Tona en la classificació.