NBA

bàsquet

nba

Límit, 48 hores

NBA. Ricky sabrà, com a molt tard demà, si acaba el curs en els TWolves o és traspassat

Les franquícies a l'NBA tenen fins demà (21 h, a Catalunya) per moure's en el mercat i fer canvis en els seus rosters. Els últims dies ja n'hi ha hagut alguns –els més destacats, el d'Ibaka (de Magic a Raptors) i el de DeMarcus Cousins (als Pelicans des dels Kings)– per bé que es preveu que entre avui i demà els despatxos treguin fum.

Ricky

El base del Masnou sap des de fa temps que està en el mercat, i no tindrà la certesa absoluta que es queda als TWolves –almenys fins a l'estiu– o va cap a un altre lloc fins que s'hagi esgotat el temps. Sigui com sigui, Ricky es manté aliè a tot i, per exemple, acredita 11,8 punts, 10 assistències i 1,8 pilotes recuperades en gairebé 35 minuts, en els nou partits del febrer (3-6 de balanç).

En tot cas, segons informació d'ESPN, la franquícia de Minnesota ha obert converses amb els Knicks, per fer un intercanvi amb Derrick Rose. L'ara tècnic i responsable d'operacions dels TWolves, Tom Thibodeau, va coincidir set temporades amb el base en els Bulls, i ara el voldria intercanviar per Ricky per dotar de veterania l'equip, i ajudar Kris Dunn, l'aposta de futur en la posició de base de Thibodeau. Però ara mateix hi ha més pretendents per a Rose, que serà agent lliure a l'estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)