FEB

Vuitena victòria consecutiva

EBA. El Salt assalta l'Hospitalet amb una exhibició defensiva i es posa a un triomf del lideratge. Montalat, amb 13 rebots, i Bover, amb 16 punts en 12 minuts, encapçalen una gran victòria

COLLBLANC 45 SALT 76

COLLBLANC:Pico (4), Figuerola (6), Belver (8), López (1) i Guzman (3) –cinc inicial–; Juan (2), Soto (9), Melgarejo (9), Ramírez (2) i Subirachs (1). 11/33 de dos, 4/24 triples (2 Belver i Melgarejo) i 11/20 tirs lliures. 41 rebots (10 Pico), 8 assist. (3 Pico) i 34 val. (12 Soto i Belver).SALT:Bartrolí, Nadal (10), Torrent (13), Agustí (10), Montalat (9) –cinc–; Geli, Ballell, Burguet (7), Piqueras (8), Busquets, Fexas (3), Bover (16). 14/33 dos, 14/33 triples (4 Bover, 2 Nadal, Piqueras, Torrent, Agustí, 1 Burguet, Fexas) i 6/9 lliures. 39 rebots (13 Montalat), 16 assist. (4 Torrent i Agustí) i 85 val. (17 Bover).PARCIALS:13-20, 8-21 (21-41), 11-11 (32-52) i 13-24 (45-76).

El Multiópticas Salt va aprofitar el carnaval per allargar la seva festa amb la desena victòria en els darrers onze partits. La ratxa no té fi. I l'abús del rival des del triple tampoc. Ahir en van tornar a caure 14 a l'Hospitalet. Com si es volguessin disfressar amb la samarreta dels Warriors, els saltencs van tornar a veure la cistella com una piscina. Però abans d'això va haver-hi molta i bona feina de preparació de partit, reflectida en una extraordinària defensa. Ja des de la sortida, aquesta gran lectura al darrere va donar ales als de Verdés, fins i tot per córrer i trencar ja el marcador en el primer quart, amb Nadal i Torrent com a principals finalitzadors.

La feina a la pintura d'un immens Montalat va ser clau, dominant el rebot defensiu i permetent al rival molt poques segons opcions. A partir del segon període va ser quan els canells van escalfar-se des de la línia de 6,75 m. El que li faltava al Collblanc, que en el descans ja perdia de vint punts. Després de la represa va aparèixer Bover, que va acabar d'enfonsar els locals amb dos triples seguits. Les recuperacions al final del tercer quart van liquidar el partit.