FEB

La zona fa patir

EBA. Els d'Albert Brea resolen amb dificultats la visita del Castelldefels, amb dos triples decisius d'Eric Jiménez en els darrers instants del matx

quart 89 castelldefELS 82

QUART:Bataller (10), Camós (8), Masllorens (5), Serra (3), Kanis (11) –cinc–; Dos Santos (9), Jiménez (18), Martorell, Vila (11), Lozano (14). 22/47 dos, 9/18 triples (4 Jiménez, 2 Bataller, 1 Masllorens, Serra i Vila) i 18/21 lliures. 43 rebots (8 Dos Santos, Masllorens i Kanis), 11 assis. (3 Camós, Vila) i 98 val. (18 Dos Santos).CASTELLDEFELS:Haro (8), Sesé (11), Torres (3), Olmedo (7), Boronat (16) –cinc–; Pagès (10), Vázquez (23), Solé (1), Carrasco. 16/39 dos, 12/34 triples (6 Vázquez, 4 Boronat, 1 Pagès i Olmedo) i 14/19 lliures. 31 reb. (7 Sesé), 11 asis. (3 Haro, Torres) i 75 val. (18 Vázquez).PARCIALS:26-20, 25-18, 12-17, 26-27.

Sembla que el vol a Mallorca de la setmana passada va deixar marejat més d'un al vestidor d'un Germans Cruz que va patir més del compte per doblegar el Castelldefels. Els d'Albert Brea van fer una bona primera part, amb el to habitual i amb un Dos Santos dominador. Només algunes portes enrere i segones opcions van mantenir relativament viu el conjunt visitant, que en el descans perdia de 13. Va ser en la represa, amb la zona rival, quan el partit va estar a punt de convertir-se en un malson per al Quart. Els locals es van menjar la zona. Pèrdues, poca concentració i massa tous. Tot va provocar la remuntada, que Eric Jiménez va evitar prop del final amb dos triples clau.