ACB

Pressionats

Lliga Endesa. El MoraBanc i l'ICL s'enfronten amb l'obligació de sumar per no allunyar-se dels seus objectius

Cap dels dos va assaborir un triomf al mes de febrer i, per tant, tenen una necessitat de recuperar el feeling positiu. Això sí, les circumstàncies dels uns i els altres no tenen absolutament res a veure. Que el MoraBanc estigui en la pitjor ratxa de l'exercici –quatre derrotes seguides (tres en la Lliga Endesa i el partit de copa)– és gairebé anecdòtic. Bàsicament, perquè el seu joc no ha perdut cos, com va quedar demostrat a Vitòria en la copa. Ara bé, ha de recuperar el fil, i més al Principat, perquè el Bilbao ha sabut aprofitat l'avinentesa i l'ha tret de la zona de play-off. La visita de l'ICL Manresa, cuer i un dels pitjors visitants (1-9 a fora), sembla propícia, però no s'ha de donar res per fet abans d'hora. I menys contra un equip, el del Bages, que està al límit ja que té la salvació a tres triomfs quan falten onze partits per al final. No seria el primer cop que se'n va d'Andorra amb un triomf. Ho va fer el curs passat (74-77) i, en l'actual, en la semifinal de Lliga Catalana (72-77).

L'arbitratge

L'actuació de Conde, Martínez Fernández i Fernández serà mirada amb lupa. Tots dos se n'han queixat en els últims dies. En el cas del MoraBanc, i a banda del famós camp enrere no xiulat a Llull en els quarts de copa contra el Madrid, s'hi va afegir la darrera acció a la pista del Rio Natura, fa una setmana. No es va xiular falta en la penetració d'Albicy, amb 86-84 i pocs segons per al final. A Manresa, la indignació ve ja de més lluny i el partit de diumenge contra el Bilbao, a casa, va fer vessar ja el got de la paciència. I Pere Romero, director esportiu, va alçar la veu per “la falta de respecte i la diferència de criteris”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)