FEB

Final agònic a la pista del líder

EBA. El Quart surt de la zona d'ascens per segon cop després de perdre a Mollet en un partidàs, en què Brad Kanis va fer 18 punts

MOLLET 71 QUART 68

MOLLET:Ferrer (5), Costa (6), Espuña (12), Baques, Coego (12) –cinc inicial–; Vilanova (10), Torres (10), Rabassó, Griso (2), Gómez (14). 22/44 en tirs de dos, 6/27 en triples (2 Costa i Gómez, 1 Ferrer i Torres) i 9/10 en tirs lliures. 36 rebots (8 Espuña), 14 assistències (6 Costa) i 72 de valoració (20 Espuña).QUART GERMANS CRUZ:Dos Santos (2), Masllorens (3), Serra (5), Jiménez (17) i Vila (10) –c. i.–; Bataller (6), Camós (3), Martorell, Lozano (4), Kanis (18). 19/53 de dos, 7/19 triples (3 Jiménez, 2 Bataller, 1 Masllorens i Serra) i 9/11 lliures. 40 rebots (8 Kanis), 11 assistències (5 Vila) i 64 valora. (17 Jiménez).PARCIALS:22-19, 13-18 (35-37), 17-12 (52-49) i 19-19 (71-68).

Partidàs de lliga EBA a Mollet entre, possiblement, els dos millors equips de la categoria. Igualat, tens, ple de qualitat, i amb final agònic, en què va sortir creu per als visitants. El triple inicial de Ferrer ja va anunciar una alta exigència en el duel de la jornada. Un Quart dominador en el rebot va saber competir en un primer quart (22-19) en què els locals van viure prou dels seus tres triples.

En un segon període de rotacions, de zona visitant i de més duresa amb l'entrada de Lozano, els de Brea se'n van anar de sis. Res definitiu (35-37 en el descans). Després de la represa, el Mollet va apujar el to defensiu amb les seves alternatives, però Kanis replicava desequilibrant al pal baix. Dos minuts abans del final, Vila va fallar una cistella i Gómez va fer un triple afortunat. Tot i això, Jiménez, des de 6,75 m, va situar el 69-68 quan faltaven 17 segons. Vila va tornar a fallar i el líder va tancar el triomf des del tir lliure.