FCBQ

Sense opció contra un rival directe

Copa Catalunya femenina (perman.). Les torderenques, que encara no han guanyat en la segona fase, en zona de descens directe

GRANOLLERS 63 TORDERA 37

GRANOLLERS:Maspons (2), Povedano (16), Brock (4), Martínez (8) i Sala –cinc inicial–; Torroella, A. Povedano (6), Ibern (12), Quintana (2), Vilardell, Cobo (6), Cejudo (6). 1 triple: Cejudo. 12/15 en tirs lliures. 11 faltes.CEEB TORDERA:Kane (8), Magro (5), C. Puig (4), González i Diouf (13) –cinc inicial–; Campi (4), J. Puig (3), Rebollo, Costa, Brugué, Parada. 2 triples: J. Puig i Diouf. 7/11 en tirs lliures. 16 faltes personals.PARCIALS:17-2, 16-6, 12-18 i 18-11.COMENTARI:L'equip dirigit pel tècnic Óscar Maurín no va poder sumar a domicili contra un rival directe en la classificació, el Granollers, que amb aquesta victòria deixa les torderenques, que encara no han guanyat en la segona fase, en zona de descens directe. El Tordera va fer una sortida molt dolenta, patint l'encert de Povedano i fallant contraatacs. Les pèrdues de pilota també van condemnar les visitants, que van arribar al descans amb un advers 33-8. En la represa la mentalitat del CEEB va ser molt millor, competint, amb un 0-5 inicial i amb millor definició en els contraatacs. Tot plegat, però, insuficient contra un rival superior.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)