Rigau (20), Vilaró (7), Gironès (3), Angelats (6), Pérez (6) –cinc inicial–; Artíz (5), Sánchez (4), Massach (14), Puigdevall (2) i Gallardo (11). 10 triples: 1 Artíz, 2 Masach, 3 Rigau, 1 Gironès i 3 Gallardo 3. 6/13 en tirs lliures. 20 faltes.
Quepa (7), Siel (11), Segú (4), Entsi (7), Tepe (4) –cinc inicial–; Brots, Arami, Rema (1), Munt (2), Quefaba (11), Ixada. 2 triples: Siel i Tepe. 9/18 en triples. 13 faltes.
PARCIALS:
22-14, 14-08, 22-18, 20-9.
COMENTARI:
Victòria dels locals, que van dominar tot el partit des de l'inici i es van mostrar molt sòlids tant en defensa com en atac. El partit va embogir en el tercer període, però els bescanonins van saber patir i tornar a controlar el resultat.
74
SANT NARCÍS:
Jiménez (3), Rodríguez (11), Comellas (11), Gairín (12), Samper (2) –cinc inicial–; Genover (8), Carbó (12), Espígol, Roca (7), Bou (6). 13/21 en tirs lliures. 7 triples: 2 Genover, 1 Jiménez, 2 Comellas, 1 Carbó, 1 Roca. 13/21 en tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Gairín.
61
SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET B:
Ribes (2), Farreras (13), Oliva (9), Curto (12), Yepes (15) –cinc inicial–; Estruch, Janoher (3), Fanals (2), Jurado. 6 triples: 4 Yepes, 1 Janoher, Farreras. 13/25 en tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Yepes.
PARCIALS:
19-14, 19-16, 14-16, 22-15.
COMENTARI:
El Sant Narcís va fer un mal partit, i amb millors sensacions ofensives que el Bisbal en determinats moments del partit, va aconseguir la victòria. Els gironins van dominar l'avantatge en tot moment i no van patir per endur-se la victòria. El Bisbal, amb un partit pendent, continua en última posició.
73
VIC:
Subiranas (14), Ciurans (10), Comas, Camprubí (2), Espaulella (11) –cinc inicial–; Colas (10), Viñeta (15), Armenteras (3), Parareda (8), Vilamú. 9 triples: 4 Viñeta, 2 Parareda, 1 Espaulella, Armenteras, Subiranas. 8/14 en tirs lliures. 26 faltes.
76
L'ESCALA:
Esponella (31), Ripoll, Soler (2), Jaen (4), Usan (5) –cinc inicial–; Alonso (12), Quintana (5). Bosch, Cantenys (17). 5 triples: 4 Esponella, 1 Cantenys. 23/32 en tirs lliures. 20 faltes personals.
PARCIALS:
24-16, 19-16, 22-28 i 8-16.
COMENTARI:
L'Escala va obtenir la victòria en un partit en què el Vic va sortir molt fort, amb un 18-4 en els primers sis minuts. Els visitants, a poc a poc, van anar retallant diferències, igualant l'encontre quan faltaven 70 a cinc minuts per al final. Els errors del Vic en moments decisius van ajudar en el triomf de l'Escala, liderat per Pau Esponella, amb 31 punts i 16 rebots.
77
ARENYS:
Tuxford, González (17), Riboloni (9), Torres (20), Garcia (14) –cinc inicial–; Karkri (6), Buñuel (8), Chacón, Ballester, Prozorov i Piñas (3). 6 triples: 4 Torres, 1 Garcia i Piñas. 29/38 tirs lliures. 24 faltes.
59
MURALLA ÒPTICA BLANES:
Bernatallada (3), Barceló (2), Palma (3), Velasco (5), Jalil (15) –cinc inicial–; Rigali (4), Lloveras (12), Gómez (4), Alarcón, Torrent (7) i Porcuna (2). 3 triples: Gómez, Torrent i Velasco. 12/28 tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Bernatallada.
PARCIALS:
24-12, 17-15, 15-14 i 21-18.
COMENTARI:
El Blanes va rebre una derrota, i va perdre el partit en el primer quart. Els selvatans van començar desencertats, van perdre moltes pilotes i van concedir 13 tirs lliures. A partir del segon període, el partit es va anivellar; els visitants ho van intentar però la distància va ser insalvable. L'Arenys, el primer classificat, va fer molts punts des de la línia de tir lliure.