FCBQ

El Sant Narcís té a tocar la permanència

Copa Catalunya

sant narcís 73 artés 68

SANT NARCÍS:Pons (7), Ballell (8), Pujolràs (8), Juscafresa (10), Carpintero –cinc inicial–; De Pedro (7), Paulí (2), Valerín (2), Coll (11), Valerón (12), Barrasa (2), Boadella (4). 6 triples: 2 Pons, Ballell, 1 Coll i Juscafresa. 19/30 en tirs lliures. 31 faltes personals. Eliminat: Valeron.ARTÉS:Jordà (12), Pujolreu (8), Cornet (1), Boja (4) i Carceller (14) –cinc inicial–; Ortiz (10), Sensat (12), Burges (4), Illa (3). 6 triples: 4 Sensat, 1 Jordà i Boja. 18/32 en tirs lliures. 27 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:24-13, 19-21 (43-34); 24-25 (67-59) i 6-9 (73-68).COMENTARI:El Sant Narcís va aprofitar la baixa per lesió del referent de l'Artés, Portella, per sumar una victòria que li deixa la permanència a un pas. La igualtat es va mantenir fins al 14-13 a 1:23 del final del primer quart, quan els de Jordi Moncanut van fer un 10-0. La renda del final del primer quart (24-13) es va mantenir la resta del partit i tot i la defensa zonal 2-3 visitant el Sant Narcís no va patir. El darrer quart va acabar amb un 6-9 perquè es va jugar poc bàsquet. La tensió de l'Artés, que es juga la fase d'ascens, es va veure en aquesta fase i en una mala actitud al final del matx.