FCBQ

Un triple clau del Lluïsos allunya la victòria d'Olot

olot 54 lluïsos 59

OLOT:Labrador (2), Roca (19), Sala (7), Gaínza (8), Ramos (7) –cinc inicial–; Coma (2), Gutiérrez (6), Montero (4), Pujolar, Guàrdia, Martí. 4 triples: 2 Roca, 1 Montero, 1 Sala. 12/17 lliures. 21 faltes.LLUÏSOS DE GRÀCIA:Llobet, Jiménez, Pérez (4), Nolla (8), Burgos (6) –cinc inicial–; Viñeta (11), Villaró (6), Palau (3), Badas (11), Susin E. (2), Susin N. (6). 7 triples: 2 Badas, 2 Villaró, 2 Nolla, 1 Palau. 14/21 en tirs lliures. 18 faltes.PARCIALS:14-12, 6-11, 20-19, 14-17.COMENTARI:Derrota de l'Olot en un partit en què va plantar cara a un dels equips de la part alta, amb intercanvi de cistelles. En els primers vint minuts els dos equips van exhibir bona defensa però van estar desencertats ofensivament. A un minut del final l'Olot anava dos punts amunt, però un triple de les gracienques i un seguit de tirs lliures van donar el triomf final a les visitants.