FCBQ

El Tordera lamenta un mal primer quart

Copa Catalunya fem. (permanència). Les maresmenques, que signen un mal inici, perden malgrat la millora posterior

TORDERA 58 SESE 65

TORDERA:Kane (5), Magro (24), Diouf (13), Espígol (9), Puig (7) –cinc inicial–; Campi, Fuentes i Parada. 6 triples: 4 Magro, 1 Diouf i Espígol. 11/18 tirs lliures. 10 faltes personals.SESE:Vega (10), Altieri (10), Rodríguez (9), Barceló (22), Rivera (11) –cinc inicial–; Santiago (3) i Rosell. 6 triples: 4 Barceló, 1 Rodríguez i Rivera. 6/8 tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminada: Rivera.PARCIALS:12-26, 14-12, 21-17 i 11-10.COMENTARI:Bon partit del Tordera, condicionat pel mal començament de l'equip; les torderenques es mantenen en zona de descens directe a dues victòria del Grup Barna, que va vèncer l'Igualada (54-46). En el primer quart, el Tordera va arrencar amb dubtes; la defensa tova de les locals va topar amb l'encert de les jugadores barcelonines. Amb un canvi defensiu a zona, les torderenques van canviar el curs del joc i van deixar-se guiar pel gran encert de Magro. El SESE va abaixar percentatges, i no va millorar després del descans. El Tordera, de mica en mica, va aconseguir reduir la diferència de punts al marcador, que al final del tercer quart ja era inferior a deu, però no acabava d'acostar-se a les visitants. Al final, un últim intent del Tordera va maquillar el resultat, ja sense aspiracions a la victòria.