FCBQ

Perden el nord en la segona meitat

Copa Catalunya fem. (permanència). Les banyolines, disconformes amb el criteri arbitral, perden i entren en zona de promoció

BENCRIADA 48 TARRAGONA 56

BENCRIADA:N. Trabal (5), Llagostera (8), Ribes, H. Trabal (2), Thió (7) –cinc inicial–; Gallegos, Ferreiro (5), Cantero (10), Valera i Duch (11). 5 triples: 3 Duch, 1 Llagostera i Ferreiro. 11/21 tirs lliures. 16 faltes. Eliminada: H. Trabal.TARRAGONA FEM. BÀSQUET:Romeu (6), Pérez (2), N. Vilamajor (4), Pascual (9), Vadillo (3) –cinc inicial–; Velasco, R. Vilamajor (9), Tierno (4), López (4), Garcia (6), Ferrús (3) i Fort (6). 5 triples: Romeu, N. Vilamajor, Pérez, Tierno i Pascual. 9/18 tirs lliures. 23 faltes.PARCIALS:9-13, 14-13, 4-15 i 21-15.COMENTARI:Derrota important del Bencriada contra un rival directe que va visitar la pista banyolina amb una victòria menys. Durant els primers vint minuts el Tarragona no va ser capaç d'escapar-se en el marcador, que a mitja part reflectia un ajustat 23-26. No va ser fins al tercer període quan la balança va decantar-se a favor de les tarragonines. Amb un parcial de 4-15, les jugadores locals van descentrar-se i no van saber contrarestar el joc dur de les rivals. L'entrenadora gironina Sandra Ventura va mostrar-se molt disconforme amb el criteri arbitral a l'hora d'assenyalar les faltes en considerar que aquest les havia perjudicat de manera molt important contra un rival que va jugar en tot moment al límit de la falta. Amb aquesta derrota, el Bencriada es veu immers en un quàdruple empat que les situa en places de promoció de permanència.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)