FCBQ

Sense possibilitats a Vic

Copa Catalunya. Els gironins, amb la permanència encara sense segellar, van llançar el partit en uns primers cinc minuts horribles

vic 86 sant narcís 60

UNIVERSITAT DE VIC:Garrote (24), Vidal (2), Sima (9), Iglesias (4), Balanzó (6) –cinc inicial–; Comes (4), Freixes (12), Joanola (20), Pou (3), Subiranas (2). 8 triples: 5 Garrote, 2 Sima, 1 Freixes. 8/19 en tirs lliures. 17 faltes personals. Eliminat: Subiranas.SANT NARCÍS:Ballell (12), Coll (8), Pujol (8), I. Valera (9) i Juscafresa (2) –cinc inicial–; De Pedro (13), Pons, Paulí, Barrassa (2), Boadella (2), Carpintero (4). 6 triples: 2 De Pedro i Ballell, 1 Coll i Carpintero. 10/19 en tirs lliures. 17 faltes personals.PARCIALS:36-11, 22-18, 10-12 i 18-19.COMENTARI:Derrota clara del Sant Narcís, en un partit en què els gironins no van tenir cap possibilitat després d'una sortida nefasta: 15-6 en cinc minuts i 36-11 al final del primer quart. El tècnic visitant, Jordi Moncanut, ho va intentar tot per despertar l'equip, tou i amb poca concentració. Però ni canviant quatre jugadors, ni el temps mort, ni la defensa en zona van canviar la dinàmica. A més, els cinc triples locals van acabar de fer encara més mal al Sant Narcís, relaxat per les dues victòries d'avantatge que tenia en la classificació respecte als seus perseguidors. En la segona meitat, i amb gairebé 30 punts de desavantatge, els gironins van millorar davant un rival de la zona alta, que s'hi jugava molt i que no va donar marge per a cap remuntada.