FCBQ

Sorpresa grossa

Copa Catalunya. El Bisbal s'allunya del descens directe assaltant la històrica pista del segon classificat

sant josep 65 bisbal 66

SANT JOSEP:Meruelo (13), Fons (4), Guelle (6), Ruiz (12) i Lorente (11) –cinc inicial–; Bagués (4), Cuesta (6), Holland (6), Serra i De la Rocha (6). 1 triple: Meruelo. 20/30 tirs lliures. 19 faltes.SOL GIRONÈS:Macau (8), Castillo (11), Mitjà (9), Nieto (18), Oliva (4) –cinc.–; Estruch, Soler (2), Poch (5), Castelló (6), Curto i Sanabria (3). 10 triples: 3 Mitjà, 2 Macau, Nieto, Castelló, 1 Sanabria. 8/16 t.ll. 26 faltes. Eliminat: Oliva.PARCIALS:24-17, 14-16, 10-13 i 17-20.

Sorprenent i positiva victòria del Bisbal a la mítica pista del Sant Josep, que arribava al partit com a líder amb el Mataró. Els de Joan Ferrer, que amb aquest triomf s'allunyen a una victòria del descens directe, van fer un primer quart correcte, tot i la gran anotació local (24 punts). Un 8-0 va tenir rèplica amb dos triples, que permetia al Bisbal tancar el primer acte dins del partit. En el segon, els de Ferrer van buscar un partit més defensiu i travat. I el van trobar. Menys anotació i -5 en el descans (38-33). En la represa el Bisbal va seguir dur al darrere. En un darrer quart agònic, Mitjà va fer un triple clau a 50 segons del final. Després, Cuesta va fallar un tir lliure clau i amb 65-66 els locals van errar el darrer triple desesperat quan faltaven cinc segons.