FCBQ

Els tirs lliures, clau en el triomf de l'Olot

natzaret 54 olot 56

SANT ANDREU DE NATZARET:Dueñas (4), Garcia (4), Cuesta (2), Balart (19), Peysere (6) –cinc inicial–; Zori (8), Salgado (2), Goñalons (7), Barroso, Pueo, Rams, González. 5 triples: 2 Balart, 2 Zori, 1 Goñalons. 13/21 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminat: Goñalons.OLOT:Gainza (3), Ramos (5), Coma (4), Sala (10), Montero (18) –cinc inicial–; Labrador (2), Martí, Roca (10), Gutiérrez (5), Pujolar, Guàrdia. 3 triples: 2 Montero, 1 Sala. 20/28 en tirs lliures. 18 faltes personals. Eliminada: Gainza.PARCIALS:7-15, 18-11, 13-12 i 16-18.COMENTARI:Victòria de l'Olot en un partit en què el darrer quart va ser força igualat, amb les locals endurint la defensa. Això va provocar que les visitants llancessin força tirs lliures, i en aquest cas amb un encert clau. Precisament els tirs lliures són els que van condemnar a la derrota el Sant Andreu de Natzaret, que va fallar al final dos dels tres de què va disposar per forçar la pròrroga de l'encontre.