Bàsquet

Partits de la fase d'ascens a la Lliga Femenina

El Sant Adrià continua ferm i se situa 2-0

Fase d'ascens a Lliga Femenina. Derrota en l'últim segon del Joventut Les Corts

L'Snatts Sant Adrià continua fent camí cap a la Lliga Femenina. Ahir va sumar la segona victòria en la fase final de Lleó, contra el Ciudad de los Adelantados canaris (50-61) en un partit que va decantar en l'últim quart (11-22). En les de Jordi Vizcaíno, van destacar Ruano (22 punts i 6 rebots) i Vila (15 i 6). Avui tancarà la primera fase contra el Leganés i, si el derrota, accedirà al duel decisiu de com a primer del grup 2. L'altre equip català, Les Corts (0-2), va estar a punt de sorprendre l'Estudiantes, però va caure en l'últim segon després d'un rebot d'atac col·legial (62-60). L'equip barceloní tenia el duel encarat a l'últim quart (48-55, 35').