FEB

Bàsquet

Fase d'ascens a Lliga Femenina

Avui és el dia

Fase d'ascens a Lliga Femenina. El Sant Adrià pujarà si és capaç de superar l'Alcobendas (18.30 h)

Fa un any, va quedar-se en la darrera estació, superat per l'Araski amb molta claredat. Avui, l'Snatt's Sant Adrià disposarà d'una altra oportunitat per assolir una plaça en l'elit, en la Lliga Femenina, categoria que no ha tastat mai.

L'equip es planta a la cita decisiva amb un full de serveis impecable després de tancar ahir la primera fase amb un tercer triomf, contra el Leganés. Va assolir-ho gràcies a una cistella de Xènia Artiga en l'últim segon. El darrer escull serà l'Alcobendas madrileny, que jugarà per quarta vegada consecutiva el partit per l'ascens. L'equip està comandat per Paula Palomares, que acredita fins ara 19,3 punts (36,4% triples) i 4,7 assistències en 31 minuts en els tres partits de la fase. Frenar-la és imprescindible per a l'equip barceloní per aspirar a obtenir la victòria i rubricar l'èxit.

Amb el cap alt

Si bé el Joventut les Corts no ha guanyat cap partit, se'n va de Lleó havent deixat bones sensacions. Llevat del dia del debut, amb molts nervis, ha competit en els altres dos. I ahir, va tornar a caure en la recta final després de remuntar els 18 punts de desavantatge que acumulava en la mitja part (32-50).

*Ahir
Sant Adrià - Leganés
57 - 55
Cortegada - Adelantados
84 - 71
J. les Corts - Alcobendas
78 - 80
Aros - Estudiantes
52 - 56
Grup 1:
Estudiantes (3-0), Alcobendas (2-1), Aros (1-2) i les Corts (0-3).
Grup 2:
Sant Adrià (3-0), Cortegada (2-1), Leganés (1-2) i Ciudad de los Adelantados (0-3).
*Avui
16.00: Estudiantes - Cortegada
18.30: Alcobendas - Sant Adrià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)