FCBQ

El Tordera certifica el descens

Copa Catalunya fem. (permanència)

ceeb tordera 53 igualada 57

CEEB TORDERA:Espígol (8), Kane, Magro (18), Diouf (14) i Costa –cinc inicial–; J. Puig (2), Campi (2), Rebollo, C. Puig (9), Dembelé, Brugués, Parada. 4 triples: 3 Magro i 1 Diouf. 5/6 en tirs lliures. 19 faltes.PHYSIC IGUALADA:Carner (8), Gené (12), Carrasco (4), Freixas (2) i Armengol (6) –cinc inicial–; Lamolla (17), Ametller (8), Sellarés, Teixidor. 5 triples: 3 Lamolla i 2 Ametller. 12/16 en tirs lliures. 15 faltes.PARCIALS:13-7, 8-20, 14-16 i 18-14.COMENTARI:El Tordera va certificar divendres el descens matemàtic de la categoria en perdre a casa contra l'Igualada, això sí, amb un resultat força ajustat. Les torderenques, que la propera temporada jugaran a primera catalana, van fer un bon matx i una gran sortida. Les locals, molt concentrades i combinant zona 2-3 i 3-2, van arribar a distanciar-se de deu punts (17-7) en l'inici del segon quart. A partit d'aquí l'Igualada va reaccionar amb alta intensitat i forçant les pèrdues rivals. Després del descans (23-28), les visitants van mantenir el to, amb una Gené encertada i l'encert de Lamolla, que amb dos triples clau en el darrer quart va sentenciar.