FEB

Complint en l'adeu

EBA. El Quart aprova amb solvència el darrer expedient amb un triomf fàcil a Valls tot i les tres baixes de l'equip

Final amb bon sabor de boca del Quart Germans Cruz. No hi ha hagut enguany lluita per pujar a la LEB Plata, però sí una excel·lent tercera plaça i victòria a la darrera jornada de la fase regular davant el Valls (60-74), amb solvència i bona nota, tot i les baixes de Miki Lozano, Rafa Dos Santos i Moisés Martorell.

Els jugadors dirigits pel tècnic Albert Brea van fer un partit molt seriós, controlant el joc i el marcador en tot moment al Pavelló Joana Ballart. Des de l'inici, els quartencs van saber treure avantatge a poc a poc a l'electrònic, explotant en aquest cas les penetracions i el contraatac a tota la primera part del partit.

El tècnic visitant va provar també defenses individuals i en zona, aquesta darrera en fases en què per manca d'homes interiors l'equip quartenc ho va necessitar. El resultat va ser un 31-41 més que positiu i merescut al descans.

Arriben els triples

El panorama al parquet no va canviar gaire a la represa quant a la fiabilitat dels visitants, que van començar a sumar al seu repertori els triples. El Valls va haver de recórrer a la defensa en zona davant l'allau anotadora del rival gironí, que tampoc va patir en el darrer quart, un període en què el Valls va aconseguir posar-se a nou punts a l'electrònic.

Tot i això, el Quart Germans Cruz va aprofitar l'encert en els tirs lliures quan el conjunt local va arribar al bonus, per acabar de controlar la situació i sentenciar el matx sense cap patiment. Teló avall amb victòria.