FCBQ

El Salt suma i segueix en la lluita per evitar la promoció

salt 69 ue mataró 67

SPASS SALT:Ferragut (4), Ballester, Carrera, Barnada (4) i Mateu (17) –cinc inicial–; Capell (6), Macalou, Jurado (2), Guardiola (8), Busquets (8), Piqueras (8), Ballell (12). 8 triples: 2 Ballell, 2 Guardiola, 2 Mateu, 1 Busquets, 1 Capell. 11/21 en tirs lliures. 25 faltes.UE MATARÓ:Mola (11), Sánchez (15), Varela, Traver (13), Cuixart (6) –cinc inicial–; González, Bellot (5), Colomer (4), Puig (13). 6 triples: 3 Traver, 1 Bellot, Colomer, Sánchez, 23/26 en tirs lliures. 24 faltes. Eliminat: Puig.PARCIALS:18-24, 17-17, 23-14 i 11-12.COMENTARI:Triomf important del Salt a casa de cara a evitar la promoció de descens. Els de Raül Maqueda van tenir una mala sortida (18-24 al final del primer quart). En el segon, els saltencs van començar a igualar el joc, tot i el 10/10 en tirs lliures visitant. Amb 35-41 al descans, els locals van millorar a la represa, amb un 7-0 que els va fer tornar a entrar en el partit. En l'últim quart, l'encert del Salt va sentenciar.