FCBQ

El Sant Narcís segella la permanència

Copa Catalunya. Els de Jordi Moncanut guanyen en la pròrroga amb un Ballell decisiu

SABADELL 72 SANT NARCÍS 74

BÀSQUET PIA SABADELL:Moix (10), Altimira (2), Bonfill (5), Piñero (5), Devesa (10) –cinc inicial–; Gorina (10), Puigdollers (5), Andrés (3), Páez (4), Viladomat (11), Cabanach (7), Jultana. 5 triples: 2 Gorina, 1 Viladomat, 1 Cabanach, 1 Bonfill. 17/34 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminat: Andrés.SANT NARCÍS:Pons (2), Coll (4), Pujolràs (10), Valeron (8), Juscafresa (7) –cinc inicial–; De Pedro (7), Paulí, Luca (4), Ballell (28), Barrasa (2), Boadella (2), Carpintero. 5 triples: 4 Ballell, 1 Juscafresa. 9/18 en tirs lliures. 29 faltes. Eliminats: Juscafresa, Valeron, Ballell.PARCIALS:13-17, 20-7, 11-20, 18-18 i 10-12.COMENTARI:Triomf de permanència d'un gran Sant Narcís, que evita jugar la promoció després de vèncer en la pròrroga en un partit d'infart. Després d'una bona sortida, jugant bé en estàtic i amb un bon to defensiu, els gironins van desaparèixer en el minut 3 del segon quart (13-24). Un parcial de 20-0, amb transicions ràpides dels locals, va deixar el marcador complicat per als de Moncanut al descans (33-24). Una zona 3-2 i una mixta van capgirar-ho tot en el tercer quart amb un 0-12. En el tram final, Cabanach, amb un triple final, va forçar una pròrroga en què Ballell va decidir amb cinc punts seguits.