Esponella (13), Soler (12), Jaen, Danés (5), Usan (6) –cinc inicial–; Alonso (13), Quintana (10), Martí (4), Costey, Cantenys (8). 6 triples: 2 Esponella, 2 Quintana, 1 Danés, 1 Usan. 29/42 en tirs lliures. 24 faltes personals. Cap eliminat.
Polanco (2), Homs (3), Parés (5), Sala (3), A. Parés –cinc inicial–; Àlvarez (12), Pérez (4), Lleopart (18), Sabatés (15), Coromina, Martos, Garrucho. 5 triples: 2 Lleopart, 1 Sala, Parés, Homs. 15/23 en tirs lliures. 36 faltes personals. Cap eliminat.
PARCIALS:
15-12, 13-19, 14-13 i 29-18.
COMENTARI:
Gran victòria de l'Escala en un pavelló ple i en un partit molt defensiu per part dels dos equips, i molt igualat. Cap dels dos conjunts va poder marcar diferències al marcador de més de quatre punts. A tres minuts del final i amb empat a 51, un parcial de 20-11 va donar la victòria als locals.
65
SANT NARCÍS:
Jiménez (6), Espígol (11), Comellas (8), Gairín (7), Genover (9) –cinc inicial–; Bou (3), Samper (5), Rodríguez (4), Roca (2), Carbó (5), Perafita (3). 8 triples: 2 Jiménez, 2 Perafita, 1 Comellas, Gairín, Bou, Samper. 9/17 en tirs lliures. 21 faltes.
80
VIC:
Subiranas (12), Comas (2), Colas (17), Vicamo (8), Viñeta (6) –cinc inicial–; Ciurans, Vidal (18), Soldevila (4), Boix (4), Armenteras (3), Espauladella (4). 6 triples: 2 Vidal, Subiranas, 1 Colas, Espauladella. 18/19 tirs lliures. 21 faltes.
PARCIALS:
16-22, 18-18, 13-21, 18-19.
COMENTARI:
Decebedor partit dels locals, molt poc intensos en la defensa de l'un contra un i propiciant atacs molt fluids del Vic, en les seves superioritats en les transicions. El Sant Narcís, sempre per sota en el marcador, va veure com el Vic s'escapava en el primer i el tercer períodes, i en cap moment va tenir opció a a revertir el resultat. Tot i la desfeta d'ahir, el Sant Narcís, equip de segona catalana la temporada vinent, pot recuperar posicions perdudes, empatat a victòries amb el setè classificat, el Vic.
48
ARENYS B:
Tuxford (2), Gonzàlez (11), Riboloni (11), Torres (5), Garcia (3) –cinc inicial–; Karkri (5), Chacón, Ballester, Piñas (8), Estany i Saña (3). 6 triples: 2 Piñas, 1 Gonzàlez, Karkri, Garcia i Saña. 8/17 tirs lliures. 16 faltes. Eliminat: Garcia.
62
ONYAR:
Picazo (18), Lucena (14), Scherer (9), Mallorquí (12), Duran (2) –cinc inicial–; Gràcia, Calafell (7) i Luque. 2 triples: Lucena i Scherer. 8/13 tirs lliures. 19 faltes. Eliminats: Lucena i Mallorquí.
PARCIALS:
18-15, 17-17, 7-17 i 6-13.
COMENTARI:
Victòria de l'Onyar a la pista del primer classificat. Tots dos equips, amb els seus respectius objectius acomplerts, l'ascens i la salvació, van disputar una primera meitat molt competida. L'Arenys va arribar al descans dos punts per sobre, però a la represa els gironins van capgirar el marcador: la bona defensa i els petits avantatges al pal baix van decantar la victòria cap als de Girona. Picazo (18) va fer quasi tants punts en la segona meitat, dotze, com l'Arenys, tretze.