FCBQ

El Quart venç en la pròrroga i és a un pas de la salvació

maristes 54 quart 58

CE MARISTES SANTS LES CORTS:Paret (5), Mateo (12), Santateresa (1), Aguilar (6) i Argemi (6) –cinc inicial–; Millan (4), Jordà (3), Urpí (6) i San Martín (11). 3 triples: 2 Mateo, 1 Millan. 14/23 en tirs lliures. 25 faltes personals. Cap eliminat.CB QUART BICENTURY:Bosch (6), Candelario (2), Iborra (6), Terrades (11) i Casadevall (10) –cinc inicial–; Ibanco, Molina (14), Lozano (7), Toll i Portes (2). 4 triples: 2 Terrades i Molina. 16/25 en tirs lliures. 22 faltes personals. Cap eliminat.PARCIALS:13-18, 13-11, 13-8, 7-9 i 8-12.COMENTARI:El CB Quart Bicentury va fer un pas endavant de cara a la permanència en la categoria amb una primera victòria a domicili en l'eliminatòria contra el Maristes Sants Les Corts, en un partit resolt en la pròrroga. Els quartencs van saber corregir una mala sortida en el tercer període, en què els locals van ser millors (13-8). Al final, els visitants van saber resoldre en el temps extra a la difícil pista dels Maristes.