ACB

Tota la pressió és blanca

Lliga Endesa. El MoraBanc vol aprofitar l’obligació que té el Madrid de passar a semifinals per generar nervis i fer saltar la gran sorpresa

El MoraBanc Andorra intentarà avui fer saltar la gran sorpresa dels quarts i eliminar el líder de la lliga regular i actual campió. Els de Joan Peñarroya saben que van a Madrid amb molt a guanyar i res a perdre perquè la pressió és tota dels blancs. Els andorrans, que en la lliga regular, en la copa i en el play-off ja han demostrat que poden jugar de tu a tu als de Pablo Laso intentaran aprofitar els nervis locals per generar-los dubtes davant la seva afició. El MoraBanc ha demostrat que amb intensitat defensiva pot competir i arribar a un final igualat que seria un escenari bo per accentuar els nervis. Si no són intensos els pot passar com el primer partit de quarts, en què van ser apallissats (107-76).

El factor pista

També es resoldran avui les altres dues eliminatòries que hi ha en joc. Fins ara no hi ha hagut en aquestes tres sèries cap victòria visitant i el dubte és saber si l’Herbalife i l’Iberostar seran capaços d’enfonsar el Baskonia i l’Unicaja al Buesa Arena i al Martín Carpena. L’aspecte mental, clau.

Avui
Baskonia - Herbalife 17 h (1-1)
Madrid - MoraBanc 19.15 h (1-1)
Unicaja - Iberostar 21.30 h (1-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)