FEB

Albert Brea deixa el Quart

Bàsquet. EBA. El substituirà Carles Ribot. Bataller, Kanis i Dos Santos també abandonaran l’equip, i podria ser que no fossin les úniques baixes

Albert Brea no dirigirà el Quart la temporada vinent. L’entrenador gironí ja havia comunicat aquesta decisió al club abans que s’acabés la temporada però no havia transcendit fins ara. Brea ha dirigit l’equip les dues últimes temporades a EBA. En la 2015/16 va quedar a un pas d’obtenir el dret de pujar a LEB Plata en acabar segon del seu grup en la fase d’ascens. En l’última, després d’un inici esplèndid (líder del grup fins a la setzena jornada) va quedar fora de la fase d’ascens. El substitut de Brea serà Carles Ribot, que fins al 2016 va estar vinculat al CEB Marc Gasol. També deixaran el Quart Jordi Bataller, Brad Kanis i Rafa Dos Santos, tres peces bàsiques de l’equip. Albert Masllorens i Miquel Lozano s’ho estan pensant i Pau Vila, Edu Camós, Moisès Martorell, Martí Serra i Èric Jiménez estan inclinats a continuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)