FCBQ

bàsquet

Torneig Flama del Canigó

Títols per al Mataró i el Cerdanyola

Torneig Flama del Canigó. Van superar l’Aracena Sant Josep i el Barça CBS en les finals disputades a Figueres i Llançà, respectivament

El Boet Mataró i el Cerdanyola van ser els campions de la segona edició del torneig Flama del Canigó, que ha enfrontat tot el cap de setmana equips que han disputat la copa Catalunya amb d’altres del nord dels Pirineus. En tot cas, les finals van ser entre els equips catalans.

En categoria masculina el Boet Mataró es va imposar a l’Aracena Sant Josep (84-92), a Figueres. Els del Maresme, a remolc tota la primera meitat, van guanyar el partit en un esplèndid últim quart (14-25). Franch, amb 25 punts i 12 rebots, va ser el millor dels campions. Abans es va jugar el partit pel tercer lloc, que es va emportar el Sant Esteve (73-67), sobre el Nimes. Més igualada va ser la final femenina, a Llançà. El CBF Cerdanyola va sorprendre el Barça CBS i es va endur el títol, després d’anotar un triple en el darrer segon (67-66). El Cunhaus va acabar tercer, després de vèncer el Solerien (46-56).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)