ACB

Peñarroya, vuitena part

Lliga Endesa. El MoraBanc fa oficial la renovació del tècnic de Terrassa, que signa per una temporada després d’un curs impecable

El MoraBanc Andorra va fer oficial ahir l’acord que tenia amb Joan Peñarroya. El tècnic de Terrassa complirà la seva vuitena temporada al capdavant del club andorrà. Tot i que volia un contracte per a dues temporades, el club ha preferit que fos només per al curs vinent, en què el MoraBanc jugarà a l’ACB i a l’Eurocopa. Peñarroya va aterrar al River Andorra el curs 2010/11 a la LEB Plata provinent del Navàs. Des de llavors, ha anat escalant posicions fent un equip impecable amb el president Gorka Aixàs i el director esportiu Francesc Solana.

Peñarroya va manifestar ahir la seva satisfacció per continuar al capdavant de la nau andorrana: “Em quedo a casa meva, em motiva molt jugar l’Eurocopa, el repte que això representa i el fet que jugarem la competició de clubs més important després de l’NBA i l’Eurolliga.” El tècnic terrassenc va subratllar: “Jugarem a Europa, però m’agradaria destacar que ens ho hem guanyat a la pista.” I va afegir: “Intentarem fer un equip que estigui d’acord amb l’ADN del club i treballarem per mantenir les moltes coses bones que l’equip va tenir el curs passat.” El president, Gorka Aixàs, estava satisfet: “Encadenem ja vuit temporades amb el Joan i el fet que segueixi amb nosaltres és afirmar que seguim endavant, que seguim creixent.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)