ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

“Bartzokas m’ha sorprès”

Lliga Endesa. El capità del Barça va ser clar amb les crítiques del tècnic grec: “Quan va marxar, em va dir tot el contrari, no tenia cap problema amb ell; amb Sito ens entendrem millor”

El capità del Barça Lassa, Juan Carlos Navarro, no va faltar a la cita al Nike Camp d’Andorra. El primer que va fer el mite blaugrana, tot i que no va voler entrar en cap polèmica, és parlar de la seva situació. D’entrada, va assegurar que només té un objectiu a partir d’ara: “Vull passar-m’ho bé jugant, perquè fa molt de temps que no em passa; fa dos mesos que no jugo a un nivell alt i anar amb la selecció em pot ajudar a posar-me en forma i em pot anar bé de cara a l’any vinent.” Navarro no va descartar res en el futur: “Vull anar any a any amb un altre rol del que he tingut fins ara.” El jugador blaugrana va elogiar Sito Alonso: “Coneix perfectament la lliga i segur que ens entendrem molt millor.” També va parlar dels possibles reforços: “Els noms que surten són de molta qualitat i el que hem de fer és fer una pinya i anar tots pel mateix camí.” Quant a les crítiques de Bartzokas, va ser clar: “Em va sorprendre perquè, quan va sortir del Barça, em va dir el contrari i no he tingut mai cap problema amb ell; no li he fet gaire cas perquè no sabia que ho pensava, no ha estat ell l’únic culpable però també hi ha tingut responsabilitat; ha estat la temporada més complicada, però de tot se n’aprèn. Cal començar de zero.”

Oriola, compàs d’espera

Un altre dels jugadors que seran a Andorra és Pierre Oriola, que anirà demà al Nike Camp i parlarà sobre el seu futur. Tot i que el de Tàrrega ja parla en clau Barça, encara no s’ha tancat l’operació per saber la fórmula per pagar la clàusula de rescissió amb el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)