Més bàsquet

Definit el programa del 41è Mateu Pell

Bàsquet. Les semifinals i la final es jugaran l’1 i el 2 de setembre al pavelló dels Maristes

La pròxima edició del tradicional torneig de pretemporada Mateu Pell, que enguany celebra el 41è aniversari, té definit el programa de partits, així com la seu de les semifinals i la final, previstes per l’1 i el 2 de setembre al pavelló del Club Esportiu Maristes.

En categoria masculina, els participants d’aquesta edició seran el CEB Girona, el Bisbal Bàsquet, el CB Arbúcies, el CB Salt i el CB Santjoanenc. Cinc equips, xifra que obliga a jugar una eliminatòria prèvia entre el Salt i el Santjoanenc, el diumenge 27 d’agost. El vencedor s’enfrontarà amb el CEB Girona en la primera semifinal, el divendres 1 de setembre (20.30 h), i tot seguit (22.15 h) es jugarà l’altra semifinal, entre la Bisbal i l’Arbúcies. El dissabte dia 2 es jugarà la final (19 h). Dues hores abans, en categoria femenina, final directa entre el GEiEG i el Bencriada Banyoles. L’any passat, el Sant Narcís i el GEiEG van ser els campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)