ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

“Soc i seré del Barça”

Lliga Endesa. Pierre Oriola admet l’interès del club blaugrana per incorporar-lo, però que encara no hi ha res tancat: “Tot està en l’aire”

Pierre Oriola ja té un acord amb el Barça Lassa, però també un any de contracte amb el València i una clàusula de rescissió xifrada en 1 milió d’euros. “Està tot en l’aire. Són coses que no porto jo, sinó els meus agents. Hi ha l’interès, però ja veurem què passa en el futur”, va dir ahir el pivot de Tàrrega en el Nike Camp d’Andorra, i hi va afegir: “Que ja vulgui pagar una clàusula d’1 milió ho fa més gran. I és un orgull. Demostra que fas les coses bé i que estàs en la bona línia.”

Oriola no va amagar el seu sentiment barcelonista: “Soc i sempre seré del Barça. Si al final es concreta el fitxatge, serà un honor per a mi vestir aquesta samarreta com ho ha estat amb la del València o la del Sevilla. Però ho faria més especial per ser la del Barça.” I va concloure: “Per a mi seria important fer-me un forat en un club com el Barça, ja que tota la vida pot disputar l’Eurolliga i lluita per títols. Suposaria un repte molt gran i hauria de treballar més intensament que fins ara. Sense por, cap pressió i moltes ganes.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)