Europeu

Sis catalans amb Espanya a Benahavís

Europeu 2017. Sergio Scariolo treballarà una setmana amb un grup de setze jugadors

El camí cap al pròxim europeu s’inicia avui a Benahavís (Màlaga) per a la selecció espanyola absoluta. Allà treballarà durant tota una setmana un grup de setze jugadors, dirigits per Sergio Scariolo i el seu cos tècnic. En aquest grup figuren sis catalans. Es tracta de Guillem Vives, Pau Ribas, Xavi Rabaseda, Nacho Llovet, Pierre Oriola i Oriol Paulí. Completen la llista Quino Colom, Alberto Díaz, Joan Sastre, Jaime Fernández, Alberto Abalde, Ilimane Diop, Víctor Arteaga, Sebas Saiz, Rubén Guerrero i Javi Vega. Aquest últim, aler del Burgos, ha entrat a última hora en el lloc de Dani Díez, que arrossega molèsties físiques.

Està previst que cinc o sis dels que ara estiguin en aquesta primera concentració participin després en la definitiva, que començarà el dia 28 a Madrid i que inclourà els onze jugadors a priori fixos per a la cita. Es tracta de Navarro, Pau i Marc Gasol, Llull, Sergio Rodríguez, Ricky, Abrines, San Emeterio, Mirotic i Willy i Juancho Hernangómez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)