Europeu

Espanya es defineix

Europeu. El cos tècnic de la selecció espanyola descarta Rabaseda i Saiz, i el combinat que disputarà el torneig tindrà sis jugadors del país

La selecció espanyola jugarà aquest vespre (20.30 h) a Bèlgica el seu penúltim partit de preparació pel campionat d’Europa i ho farà ja amb els dotze jugadors que finalment disposarà Sergio Scariolo.

Abans de marxar cap ahir cap a Brussel·les, la federació espanyola va fer públic que tant Xavi Rabaseda com Sebas Saiz eren els dos últims jugadors descartats, fet que definia un grup que en aquesta ocasió comptarà amb sis jugadors catalans: Ricky Rubio (Utah Jazz), Guillem Vives (València), Juan Carlos Navarro i Pierre Oriola (Barça), Pau Gasol (Spurs) i Marc Gasol (Grizzlies). La convocatòria final ha quedat significativament marcada per les lesions de Sergi Llull, Rudy Fernández, Pau Ribas i Víctor Claver, i per la renúncia de Mirotic. Espanya debutarà en el torneig el divendres 1 de setembre contra Montenegro.

Bases
Ricky Rubio Jazz
Sergio Rodríguez CSKA
Guillem Vives València
Exteriors
Juan Carlos Navarro FC Barcelona
Joan Sastre València
Álex Abrines Thunder
Fernando San Emeterio València
Interiors
Juancho Hernangómez Nuggets
Pierre Oriola FC Barcelona
Pau Gasol Spurs
Marc Gasol Grizzlies
Willy Hernangómez Knicks
Seleccionador
Sergio Scariolo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)