Europeu

Segueix invicte

Europeu / Quarts. Eslovènia sentència al descans (48-32) amb Doncic i Randolph brillant

ESLOVÈNIA 79 UCRAÏNA 55

ESLOVÈNIA:Dragic (5), Muric (2), Blazic (8), Vidmar (8) i Doncic (14) –cinc inicial–; Randolph (21), Rebec, Nikolic (4), Prepelic (14), Zagorac, Dimec, Cancar (3). 20/44 de 2, 6/19 triples (3 Randolph, 2 Prepelic, 1 Doncic) i 21/26 en tirs liures. 42 rebots (10 Doncic), 18 assis. (6 Doncic) i 97 val. (22 Doncic).UCRAÏNA:Lukaixov (9), Lipovi (6), Kornienko (2), Kravtsov (4), Koniev (2) –cinc inicial–; Pustozvonov (11), Koltxenko (4), Otvertxenko, Bobrov (8), Zaitsev (5), Pustovi (4). 18/45 de 2, 4/18 triples (2 Pustozvonov, 1 Lukaixov i Zaitsev) i 7/7 en tirs lliures. 36 rebots (10 Pustovi) i 58 de valoració (14 Lukaixov).PARCIALS:26-17, 16-10; 26-16 i 11-12.

en el partit més desequilibrat de vuitens, els eslovens van passar per sobre del rival amb exhibició de Doncic –a punt de fer un triple doble– i Randolph –el seu millor partit–. A l’equip revelació, encara invicte, no li va fer falta l’aportació de la seva estrella, Dragic, per trencar el partit ja en el primer quart (19-7 als vuit minuts) i el va deixar molt ben encarrilat en el segon (38-21 a tres minuts del descans). En la segona part no hi va haver història i Eslovènia ja espera Letònia o Montenegro a quarts, i potser Espanya a semifinals.