ACB

bàsquet

lliga acb

El Divina Joventut remata la pretemporada

Lliga Endesa. Els verd-i-negres disputen el torneig de Vilagarcía de Arousa abans de marxar a Tbilissi. També avui, amistosos del Barça i del MoraBanc

El Divina Joventut afronta avui i demà els dos últims compromisos de preparació abans de marxar dilluns a la matinada cap a Geòrgia, on dimarts debutarà en partit oficial amb el partit d’anada de la primera eliminatòria de la Champions League contra el Dinamo de Tbilissi.

Concentrat des de dimarts a la localitat gallega de Vilagarcía de Arousa, el conjunt verd-i-negre s’enfronta aquesta tarda (19 h) al San Pablo de Burgos en la primera semifinal d’un torneig que també disputen l’Obradoiro i el RETAbet Bilbao. En cas de vèncer, l’equip de Diego Ocampo jugaria demà la final (20 h), mentre que si no supera el debutant enguany en la Lliga Endesa disputarà el matx pel tercer lloc (18 h). El tècnic badaloní disposarà ja de Tomasz Gielo i podrà fer jugar uns minuts Sergi Vidal, recuperat de les molèsties, si bé continuarà sense Alex Ruoff per problemes físics i sense Omari Gudul, que encara no pot sortir del seu país (Congo) per qüestions de visat. A més de la semifinal de la Lliga Catalana i de l’enfrontament contra l’UCAM, el Divina Joventut ha jugat aquesta pretemporada dos partits (2 i 3 de setembre) a porta tancada contra l’Obras Sanitarias al Palau Olímpic.

El Barça i l’Andorra

També avui, el Barça Lassa –encara sense Adam Hanga tot i que ahir al vespre ja va incorporar-se al col·lectiu de Sito Alonso– juga a Balaguer (20.30 h) contra el San Lorenzo de Almagro argentí un partit en què podrien jugar els seus primers minuts Thomas Heurtel i Petteri Koponen. Mentrestant, el MoraBanc Andorra mesura el seu estat contra l’Iberostar a Montsó (20 h), en un matx en què Karnowski debutarà amb els tricolor.

Divina Joventut
Joventut - Andorra 68 - 80
Joventut - UCAM 87 - 79
Joventut - San Pablo 19 h
Joventut - Obradoiro/Bilbao demà
FC Barcelona Lassa
Breogán - Barça 61 - 78
Obradoiro - Barça 82 - 98
Barça - València 69 - 63
Nanterre - Barça 83 - 77
Barça - SL Almagro 20.30 h
Barça - Iberostar diumenge
Barça - UCAM 24/09
MoraBanc Andorra
Montakit - Andorra 87 - 95
València - Andorra 77 - 80
Joventut - Andorra 68 - 80
Andorra - Iberostar 20 h
València - Andorra diumenge
Andorra - Tecnyconta 24/09
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)