FEB

Bàsquet

Lliga EBA

Triomf treballat en l’estrena a Fontajau

EBA. El Bàsquet Girona ha de suar fins al darrer minut per trencar la resistència del Masnou i continua invicte

girona 80 el masnou 72

BÀSQUET GIRONA:Carrasco (10), Pascua (6), Cuéllar (15), Juscafresa (6), Dos Santos (2) –cinc–; Llano (2), Costa (6), Manchón (13), Valera (7), Alzamora (6) i Kobic (7). 14/27 de 2, 13/27 triples (3 Cuéllar, 2 Costa, Valera, Carrasco i Pascua i 1 Manchón i Kobic), 13/18 tirs lliures, 46 rebots (10 Alzamora i Dos Santos), 13 assistències (4 Manchón) i 97 de valoració (20 Manchón).VIVE EL MASNOU BASQUETBOL:Catalán (5), Ferran Valle (7), Albert Valle (19), Gómez (24), Ramón (12) –cinc–; Olivares, Tomeu, Esteves-Garcia, Sánchez (5) i Fernández. 17/35 de 2, 7/23 triples (3 Gómez, 2 Ferran Valle i 1 Catalán i Sánchez), 17/24 tirs lliures, 32 rebots (12 Ramón) i 69 de valoració (26 Albert Valle).PARCIALS:20-19, 26-18 (46-37); 22-20 (68-57) i 12-15 (80-72).

El Bàsquet Girona va apuntalar ahir el seu bon inici de curs amb una victòria a Fontajau contra el Masnou que el manté imbatut després de les dues primeres jornades en el grup C-A de lliga EBA. No va ser un triomf gens fàcil per als gironins, que van trobar-se al davant un rival combatiu i que no va rendir-se tot i entrar en l’últim parcial amb un -11.

Els maresmencs van fer una millor posada en escena, per bé que no es van poder distanciar en el marcador perquè el combinat dirigit per Quim Costa tenia molt d’encert des del perímetre. Quan a això s’hi va afegir més activitat en defensa i el control del rebot, els locals van disposar de la primera diferència important (32-22, 15’). La diferència encara creixeria més en l’inici del tercer quart, després del seu desè triple –acabaria fent-ne tretze– (52-40, 22’).

El Masnou, però, persistiria i no es desenganxaria del partit. Ni en aquest instant ni quan el Bàsquet Girona va tornar a tibar la corda a principis de l’últim quart (68-57). Amb Gómez i Albert Valle estirant els seus –43 punts entre tots dos–, van arribar a situar-se a dos (72-70, 36’) però l’equip local va saber mantenir la serenor i va acabar resolent el partit a favor seu.